מצרכים
חב´(500גר´) פסטה קצרה.
1 בצל קצוץ דק.
4 כפות שמן (לא זית!)
1 כף א.מרק עוף
מלח+פלפל
1 ליטר מים רותחים.
הוראות הכנה
שמים בסיר שמן+בצל+פסטה (כן יבשה כמו שהיא)
מטגנים יחד תוך ערבוב במשך 10 דקות.
חלק מהפסטה מקבלת נקודות חריכה,זה בסדר,מוסיף לטעם.
אחרי 10 הדקות,מוסיפים א.מרק+מלח+פלפל+כל המים הרותחים.
מערבבים ,סוגרים את הסיר ,מבשלים 15 דקות.
מכבים את האש ולא פותחים עוד 10 דקות.
יוצאת פסטה רכה,בלי נוזלים,לא סמרטוטית.
הערות
אפשר גם מרק בצל במקום עוף/פסטה מקמח מלא/תוספת שום ושמיר
המתכון באדיבות פורומי האוכל של תפוז