מצרכים
אטריות עבות
100 גרם חמאה
קוטג'
תיבולים שונים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מבשלים איטריות עבות
מחממים חמאה (אני עשיתי 100 גר´ לחבילת איטריות, אבל אפשר בטח גם פחות).
אח"כ חשבתי שיכולתי באותו זמן גם לטגן עם החמאה במחבת גם קצת פירורי לחם. אז אולי בפעם הבאה.
מערבבים עם קוטג´.
אפשר להוסיף מלח ופלפל שחור ואפילו אגוז מוסקט.
נראה לי שאפשר להוסיף קצת סוכר וניל. ואולי גם קנמון.
אני בחרתי לא להוסיף כלום.
טעים טעים!
כולם אהבו.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן