מצרכים
אפונה מקופסת שימורים עם חלק מהנוזלים
כף-שתיים קמח
שמן
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים.
כאשר הקמח משנה את צבעו לצבע קרמי, מוסיפים חלק מהנוזלים מקופסת השימורים ומערבבים
מוסיפים בהדרגה עוד מהנוזלים תוך עירבוב ואחר כך מוסיפים את האפונה ומערבבים
מבשלים ביחד כמה דקות
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן