איטריות אורז עם ירקות מוקפצים

חדשות כיפה שירשור הבורבור 23/07/09 00:00 ב באב התשסט

מצרכים

איטריות אורז (לפי הוראות יצרן)

בצל יבש גדול קוביות קטנות

2\1 כפית גינג´ר

3 בצל ירוק

קופסת אפונת גינה

2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות

1 גמבה צהובה חתוכות לרצועות

חופן כוסברה קצוצה

2-3 ביצים

רוטב סויה

מלח פלפל לפי הטעם

מעט פפריקה וכרכום

הוראות הכנה

השריה של האיטריות אורז במים רותחים עם כפית מלח 4 דקות בלבד ואח"כ לסנן להניח בצד.

בווק לחמם טיפת שמן ולטגן את הבצל והגינג´ר עד לשקיפות להוסיף את הגמבות ולהקפיץ כ3-4 דק´ (ניתן להוסיף קודם רצועות של גזר אך לא חובה )אח"כ את הבצל הירוק עם האפונה מקפיצים מוסיפים 8 כפות רוטב סויה ואת התבלינים. מערבבים יחד עם האיטריות אורז.

במחבת טיפה שמן להכין מבולבלת עם הביצים ולהוסיף את הכוסברה הקצוצה טיפה מלח ופלפל. ולהוסיף ללאיטריות ולירקות.

הערות

8 פשוט אלוף. לכל מסיבה אני מכינה כי החברות פשוט אוהבות את זה. טעים ולא משמין- יחסית :)

המתכון באדיבות חוברת איטריות עם שידרוגים שלי

כתבות נוספות