מצרכים
איטריות אורז (לפי הוראות יצרן)
בצל יבש גדול קוביות קטנות
2\1 כפית גינג´ר
3 בצל ירוק
קופסת אפונת גינה
2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות
1 גמבה צהובה חתוכות לרצועות
חופן כוסברה קצוצה
2-3 ביצים
רוטב סויה
מלח פלפל לפי הטעם
מעט פפריקה וכרכום
הוראות הכנה
השריה של האיטריות אורז במים רותחים עם כפית מלח 4 דקות בלבד ואח"כ לסנן להניח בצד.
בווק לחמם טיפת שמן ולטגן את הבצל והגינג´ר עד לשקיפות להוסיף את הגמבות ולהקפיץ כ3-4 דק´ (ניתן להוסיף קודם רצועות של גזר אך לא חובה )אח"כ את הבצל הירוק עם האפונה מקפיצים מוסיפים 8 כפות רוטב סויה ואת התבלינים. מערבבים יחד עם האיטריות אורז.
במחבת טיפה שמן להכין מבולבלת עם הביצים ולהוסיף את הכוסברה הקצוצה טיפה מלח ופלפל. ולהוסיף ללאיטריות ולירקות.
הערות
המתכון באדיבות חוברת איטריות עם שידרוגים שלי