מצרכים
4 כוסות אורז
1 גזר מגורד בפומפיה דקה
אפונה "סנפרוס" בערך כוס ועוד..
תירס"סנפרוס" בערך כוס ומשוו..
גמבה חתוכה לקוביות קטנות
***בצל*-למי שאוהב!
הוראות הכנה
מחמימים את הסיר על להבה בינונית שופכים שמן ואת כל היקרות מערבבים בערך 2 ד´ק..
מוסיפים את האורז ומטגנים ביחד עוד 2 ד´ק..
מטבלים במלח וטבלינים לפי הטעם..
ומיסופים מים רותחים עד 2 ס´מ אחרי האורז..
מכסים ומורידים את האש ללהבבה יותר קטנה ומבשלים עד שאין מים..
טיפ: מי שרוצה שהאורז יצא אחד אחד,אחרי שהאורז בושל להשאיר אותו בלי מכסה [את האש סגורה כמובן] רבע שעה בערך ככה כל ההדים יוצאים והאורז יוצא אחד אחד!
**אפשר להוסיף בצל מי שאוהב.. אז לשפוך את השמן ואז לטגן את הבצל עד שמזהיב ואז להוסיף את כל שאר הירקות והמשך תהליך רגיל...
בתאבון!!!