תפוחי אדמה ממולאים

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

תפוחי אדמה

שמנת חמוצה/יוגורט/לבן/גבינה לבנה

חמאה/שמן זית

שום

מלח

פלפל שחור

גבינה צהובה/פרמזן

הוראות הכנה

חוצים את תפוחי האדמה ואופים בתנור עד שמתרכך - מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומוציאים בזהירות מתוך כל אחד את ליבת תפוחי האדמה מבלי להרוס את הצורה ומעבירים לקערה גדולה. ממחים כמו פירה ומוסיפים את שער החומרים מלבד הגבנ"ץ - אפשר להשמיט חלק מהחומרים או להוסיף אחרים בהתאם לטעם ולמה שיש בבית - בעזרת כף מחזירים את מחית תפוחי האדמה לתוך ה"קערות" שנוצרו מתפוחי האדמה למעלה מפזרים גבינה ומחזירים לתנור עד שמשחים.

הערות

אפשר להכין גם פרווה ולהשמיט את החומרים החלביים
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שחיתות. אילוסטרציה צילום: shutterstock

הותר לפרסום: פרשת שחיתות חמורה בגוף בטחוני

קרא עוד