סגור

תפוחי אדמה מוקרמים

כב באב התשעא
,
22 באוגוסט, 2011
22/08/2011 10:01
תפוחי אדמה מוקרמים

תפוחי אדמה מוקרמיםצילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

שיני שום כתושות כמספר תפוחי האדמה

50 גרם חמאה

1 שמנת לבישול

1 כוס/ות חלב

4 תפוח אדמה - קלוף ופרוס דק

1 בטטה - קלופה ופרוסה דק (אופציונלי)

מלח

טימין - מעט, טרי, קצוץ

הוראות הכנה

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות)

.משפשפים תבנית חסינת חום בשן השום, ולאחר מכן משמנים במעט מכמות החמאה.

פורסים את תפו"א דק ומסדרים בשכבות,בין השכבות שום כתוש ומלח. לאפקט יפה אפשר להשתמש בבטטה בשכבה האמצעית

מערבבים בקערית את השמנת והחלב מתבלים יוצקים על השכבות

חותכים את החמאה לפיסות ומפזרים מעל.

מכסים ברדיד אלומיניום ואופים במשך 40 דקות. מסירים את האלומיניום ואופים 20 דקות נוספות.עד שתפו"א מתרככים ומזהיבים

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר