סגור

תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

תפו"א

שום

בצל

פטריות

שמנת לבישול

מלח

פלפל

הוראות הכנה

פורסת את התפו"א ומסדרת בתבנית. במחבת אני מטגנת קצת שום עם בצל ופטריות. על זה מוסיפה לכמה שניות שמנת לבישול עם מלח וקצת פלפל. את כל זה אני שופכת על התפו"א. אפשר להוסיף גבנ"צ למעלה להקרמה. מכניסים לתנור עד שהתפו"א מתרככים ובסוף מורידים את הכיסוי כדי שישחים. טעים מאוד ולא מתוק בכלל

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

פרופסור גבי ברבש צילום: קובי גדעון, לע"מ

גבי ברבש מצהיר: "אני לא הולך לפוליטיקה"

קרא עוד