סגור

תפוחי אדמה ברוטב אלפרדו

כב באייר התשעא
,
26 במאי, 2011
26/05/2011 12:33

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

אריזת ´´פסטה נונה- רוטב אלפרדו´´.

תפוחי אדמה בינונים קלופים ופרוסים מאד דק

קורט מלח

כף שמן זית

טימין קצוץ.

הוראות הכנה

מחממים תנור ל - 180 מעלות, מערבבים בקערה את כל המרכיבים מכניסים לתבנית אפיה ואופים כ40 דקות.

הערות

המתכון באדיבות השף בועז קוינטנר, חברת ´´פסטה נונה´´

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

"חזרות". המנצחים הגדולים צילום: איציק בירן ואלירן אביטל

טקס פרסי האקדמיה: "חזרות" ו"מנאייכ" הן הזוכות הגדולות

קרא עוד