סגור

תפוחי אדמה אפויים בניחוח שום ופטרוזיליה

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

5 תפוחי אדמה בגודל בינוני חתוכים לעיגולים בעובי 1 ס"מ

1 עגבניה בינונית חתוכה לקוביות

1 בצל בינוני חתוך לפלחים בצורה חצי ירח

2 שיני שום כתוש

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

50 גר´ מרגרינה

½ כוס מים

פלפל שחור

מלח

הוראות הכנה

יש לסדר את תפוחי האדמה בצורת מניפה על גבי תבנית משומנת מעט. מעל יש לפזר את העגבניות וכן את פלחי הבצל.

בסיר נפרד יש להמיס את המרגרינה, להוסיף לתוכה את שיני השום הכתוש עד שמריחים את ניחוח השום יש להוסיף את הפטרוזיליה ואת המים ולהביא לרתיחה, לתבל במעט פלפל שחור ומלח לפי הטעם.

יש לזרות את הרוטב על תפוחי האדמה ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני כ- 45 דקות או עד להזהבה הרצויה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

איתי זר צילום: פלאש 90, נתי שוחט

למה התקשורת מתעלמת משביתת הרעב של איתי זר?

קרא עוד