תבשיל פתיתים וחומוס

כז באדר ב'
,
03 באפריל, 2008
03/04/2008 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 כוסות פתיתים עגולים

4 כפות שמן זית

3 עלי מרווה

1 כף עלי טימין

2 שיני שום קצוצות

1 בצל אדום קצוץ

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים

4 כפות מיץ לימון סחוט

1 כפית כורכום

מלח, פלפל שחור טחון טרי

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

הוראות הכנה

1. מבשלים את הפתיתים במי מלח, כמו פסטה, עד שהן עשויות. מסננים היטב.

2. שמים במחבת את השמן, מרווה, שום וטימין. מחממים היטב. מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן.

3. מוסיפים את החומוס והפתיתים ומטגנים תוך עירבוב כשלוש דקות. מוסיפים את מיץ הלימון, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד שתי דקות.

4. מכבים את האש, מוסיפים פנימה את הכוסברה הקצוצה.

אצלי כמובן שפטרוזליה החליפה את הכוסברה ומסתבר שהתבשיל הזה טעים מאד גם כתוספת קרה.

הערות

מתכון של אהרוני
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ליבסקינד. הודף את הדיון צילום: פלאש 90. יונתן זינדל

ליבסקינד הודף את גילת בנט: לא רוצה לנהל איתך ויכוח

קרא עוד