תבשיל חומוס ופטריות

כב בכסלו התשעא
,
29 בנובמבר, 2010
29/11/2010 0:00
תבשיל חומוס

תבשיל חומוסצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

2 כוסות חומוס (מושרות לילה)

חב´ פטריות רתוכות לרבעים (אני משתמשת בקופסת שימורים)

בצל גדול קצוץ

4 שיני שום קצוצות

כף פפריקה, כורכום, כמון, מלח, פלפל, פפריקה חריפה

קופסא קטנה של רסק עגבניות

עגבניה חתוכה לקוביות

חבילת פטרוזילה (אפשר הרבה פחות)

2 כוסות מים

כף וחצי קמח מעורבבות בכוס מים

הוראות הכנה

לבשל חומוס כשעתיים ולסנן

לטגן בצל להזהבה, להוסיף חומוס, פטריות, שום, ותבלינים ולערבב

לאחר 10 דקות על אש נמוכה עם מכסה

להוסיף- מים ורסק ולבשל כחצי שעה

להוסיף חצי מהפטרוזיליה, העגבניה והמים עם הקמח ולבשל בלי מכסה עוד חצי שעה

להוסיף את שאר הפטרוזיליה ולבשל עוד רבע שעה

הערות

8 מנות יכול להיות מוגש גם כסלט קר

המתכון באדיבות אינטרנט

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יונתן רזאל צילום: אוהד רומנו

לראשונה: יונתן רזאל מוציא סינגל חדש - באנגלית

קרא עוד