פרוייקט הסקי הדתי

שניצל תירס טבעול בתיבול טעים

ברגוזנה 07/05/09 00:00 יג באייר התשסט

מצרכים

שניצל תירס טבעול

רוטב חמוץ מתוק

פלפל לבן

אגוז מוסקט

הוראות הכנה

שמים את השניצל על המחבת עם מעט שמן לטיגון.

מורחים שכבה אחידה על הצד העליון של השניצל.

מפזרים מעט פלפל לבן (בערך חצי כפית)

ואח"כ אגוז מוסקט (בערך כפית)

מטגנים על אש נמוכה

כשזה כמעט מוכן - הופכים לדקה-שתיים

וזהו!!!

***אפשר לעשות אותו דבר עם רוטב סויה ושום כתוש.

הערות

המתכון באדיבות המצאתי לבד

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר