סגור

שניצל תירס טבעול בתיבול טעים

יג באייר התשסט
,
07 במאי, 2009
07/05/2009 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

שניצל תירס טבעול

רוטב חמוץ מתוק

פלפל לבן

אגוז מוסקט

הוראות הכנה

שמים את השניצל על המחבת עם מעט שמן לטיגון.

מורחים שכבה אחידה על הצד העליון של השניצל.

מפזרים מעט פלפל לבן (בערך חצי כפית)

ואח"כ אגוז מוסקט (בערך כפית)

מטגנים על אש נמוכה

כשזה כמעט מוכן - הופכים לדקה-שתיים

וזהו!!!

***אפשר לעשות אותו דבר עם רוטב סויה ושום כתוש.

הערות

המתכון באדיבות המצאתי לבד

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מחלקת קורונה, אילוסטרציה צילום: יוסי זליגר, פלאש 90

"נצטרך לצאת מהסגר מאוד בזהירות, יותר לאט משחשבנו"

קרא עוד