רוטב בולונז מתחליף בשר

כד בתמוז התשסד
,
13 ביולי, 2004
13/07/2004 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

בצל גדול

שתים שלוש שיני שום גדולות כתושות

עגבניה אחת

פלפל חריף קטן וקצוץ {לא חובה}

קופסה קטנה רסק עגבניות

מלח

פלפל שחור

מיורן / אורגנו/ בזיליקום

פפריקה מתוקה ו/או חריפה

כוס פתיתי סויה {מודדים לפני ההשריה}

הוראות הכנה

מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים את הסויה [אחרי תהליך ההשריה והסחיטה!], הפתיתים צריכים להיות ממש כמעט חרוכים, והחלק החיצוני אמור להיות מעט פריך וחום. מוציאים את הסויה מהמחבת לצלחת רחבה ומפוררים במזלג לפרורים גדולים {כמו בשר טחון אחרי הטיגון הראשוני...}

מתחילים לטגון את הירקות: קודם הבצל הקצוץ, אחר כך מוסיפים את השום ואת הפלפל. את העגבניה חוצים לשניים ומרסקים על פומפיה לתוך המחבת {על אש קטנה} למי שאוהב מאוד את העגבניות אפשר להוסיף גם עוד עגבניה חתוכה לקוביות.

עכשיו מוסיפים את פרורי הסויה, ולאחר ערבוב קל את רסק העגבניות, והתבלינים. עוד ערבוב קל המתנה שהפלפל יהיה רך {אם שמתם כזה} טעימה קטנה שהכל בסדר ו...

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב פרץ וסמוטריץ' צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

סמוטריץ': "קורא מכאן גם לרב רפי וגם לאיתמר להיפגש עוד היום"

קרא עוד