קציצות עלי סלק

י באב התשעא
,
10 באוגוסט, 2011
10/08/2011 19:01
קציצות עלי סלק

קציצות עלי סלקצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

4 חב´ עלי סלק (מנגולד)

2-3ביצים

פירורי לחם

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

כמון

4 שיני שום כתוש

לרוטב:

עגבניה גדולה מגורדת

4 כפות גדושות רסק עגבניות

מים

מלח לפי הצורך

פלפל

אורגנו יבש

מעט פפריקה

כוס מים

הוראות הכנה

קוצצים את עלי הסלק בניפרד ואת הגיבעולים בנפרד לכמה שיותר קטן.

מאדים את הכל עם מלח.

לאחר האידוי מסננים היטב את הנוזלים- אני שמה במסננת ומשאירה לכמה זמן,ומקררים.

מוסיפים ביצים, פירורי לחם, שום ותבלינים ומטגנים לקציצות.

מכינים את הרוטב:

מחממים את השמן, מוסיפים את העגבניה והרסק ומטגנים מעט, מוסיפים תבלינים ומים ומרתיחים.

כאשר רותח מכניסים את הקציצות מכסים את הסיר ובשלים 10 דק´.

בתאבון!!!!

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: באדיבות המצולם

הזיכרון האחרון של אב החייל מבנו

קרא עוד