קסרול כבש עם ירקות (טורקיה)

כו בסיון התשסז
,
12 ביוני, 2007
12/06/2007 0:00
קסרול כבש וירקות

קסרול כבש וירקותצילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

קילו בשר כבש לצלי (או בשר גולש, או ירכי עוף חתוך לקוביות או הודו אדום חתוך לקוביות), 4 כפות מרגרינה (החלפתי בשמן זית), 5 - 6 בצלים בינונים, קלופים וחתוכים, 150 גרם שעועית ירוקה קפואה, מופשרת ומסוננת, חציל, 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות, 2 גזרים פרוסים, 2 עגבניות פרוסות, 100 גרם במיה טרייה או כפואה, כרותת ראש ומגולענת (אני סתם שמתי קפואה), פלפל אדום, חתוך איך שיוצא, כף סוכר, כוס מים, 3 שיני שום קלופות.

הוראות הכנה

שמים את הבשר בסיר גודל ונח, המתאים לאפייה. מניחים עליו שליש מן העגבניות, השעועית, הגזר, החציל, הבצלים והפלפלים, עוד מחצית מהעגבניות, התפודים, השום והבמיה, ועד מה שנותר מהעגבניות.בוזקים בחצי כף מלח, סוכר ומרגרינה. יוצקים את המים. מכסים ואופים בתנור שחומם ל-180 עד שהבשר מתרכך (כשעה וחצי).

הערות

הבשר יוצא רך מאוד והכל ביחד מאוד מאוד טעים.
מאכל טעים, בריא ולא משמין!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

"טרור לכל דבר" | ח"כ עמיר פרץ צילום: פלאש 90, הדס פרוש

עמיר פרץ על אירועי יצהר: "טרור במלוא מובן המילה"

קרא עוד