פרוייקט הסקי הדתי

קנלוני במילוי חלבי

rench 09/05/09 00:00 טו באייר התשסט

מצרכים

לפסטה:

חבילה של פסטה מסוג קנלוני

שמנת חמוצה (אפשר לתחלף בלבניה מטעמי דיאטה) - גביע אחד (200 מ"ל)

250 ג´ קוטג´

250 ג´ גבינה לבנה

חלב (כחצי כוס עד כוס)

בערך 100 ג´ בולגרית (אפשר מגורדת ואפשר רגילה, שפשוט מועכים אותה)

גבינה צהובה מגורדת

(אפשר בהחלט להוסיף גבינות שונות ממה שיש בבית או במעדניה של הסופר)

תבלינים: רוטב שום, מלח (לא יותר מדי), פלפל שחור או לבן, פפריקה

לרוטב:

1 בצל, חתוך לטבעות

סלסילת פטריות טריות, אפשר ורצוי מסוגים שונים

יין לבן

שמנת לבישול (השתמשתי ב10%, אפשר כמובן שמנה יותר, וגם פה אפר להוסיף גבינות שמות מגורדות).

הוראות הכנה

המילוי:

מערבבים הכל ביחד.

משמנים תבנית וממלאים את הקלוני (לא צריך לבשל אותם קודם), מסדרים יפה. אם יש שאריות מהמילוי אפשר פשוט לשפוך אותן על הקנלוני (או לעשות מזה ממרח גבינה)

הרוטב:

מטגנים את הבצל במעט שמן, מוסיפי פטריות חתוכות, מוסיפים יין לבן, שמנת לבישול, שום כתוש, מלח ופלפל לבן/שחור. אפשר להוסיף גבינות מגורדות שוות.

כשהרוטב מוכן שופכים אותו על הקנלוני.

אפשר להוסיף מעל גבינה צהובה מגורדת להקרמה.

ומכניסים לתנור לחום בינוני, עד שמוכן (בסביבות ה35 דקות)

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר