פרוייקט הסקי הדתי

קיש גבינת עיזים שידרוג אופציונלי

בקי בובה 28/04/09 00:00 ד באייר התשסט

מצרכים

בצק פאי-אני משתמשת במלוואח (יותר מהיר קל וטעים).

למילוי:

200 גרם גבינת צאן (פרמועז, בולגרית, צפתית וכו´)

2 גביעי שמנת חמוצה

2 ביצים

2 שיני שום כתושות

תבלינים (אני כל פעם מגוונת או משתמשת בתיבול איטלקי של דורות):

3 עלי מרווה

5 עלי אורגנו

10 עלי בזיליקום

2 כפות פטרוזליה קצוצה

מלח ופלפל

לשידרוג:

חצילים קלויים-חתוכים לקוביות

פרוסות עגבניה-מספיק לכסות את הקיש

הוראות הכנה

מחממים תור ל-180. מסדרים את הבסיס ודוקרים במזלג. אופים כ-15 דק´ עד שהבצק מזהיב.

בינתיים מרסקים את הגבינה מוסיפים את כל החומרים של המילוי ומערבבים.

מוצאים את הבסיס מהתנור, מוסיפים את מילוי ואופים עוד 30-40 דק´ עד שפני הקיש משחימים.

אם משדרגים:

שמים קודם את החצילים עליהם את המילוי ולמעלה את העגבניות.

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר