סגור

קיגל אטריות מתוק

ח בשבט התשסט
,
02 בפברואר, 2009
02/02/2009 0:00
קיגל אטריות מתוק

קיגל אטריות מתוקצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

הוראות הכנה

. לבשל שקית אטריות במי מלח לסנן ולקרר

2. לקרמל שתי כפות סוכר + 2 כפות שמן ולהפוך את האטריות למחבת ולערבב. להעביר לקערה גדולה.

3. להוסיף לקערה: חצי כוס סוכר (אפשר להוריד בכל זאת סבתא פולניה...)

קינמון, 4 חלמונים, 4 תפוחי עץ גרנד, צימוקים, 2 כפות ריבה טובה, כף קורנפלור, כף סולת,

ותמצית שקדים- שזה הסוד הגדול של הקיגל הזה!

4. להקציף את החלבונים + 2 כפות סוכר.

5. 2/3 מהקצף להוסיף לעיסה, לערבב היטב ולאפות בפיירקס למשך שעה בחום 180 מעלות.

6. להוציא ולפזר את שאר הקצף למעלה ולהכניס לתנור לעוד 15 דקות או עד שמזהיב

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

רחובות בריסל בבלגיה צילום: shutterstock

ממשלת בלגיה מקדמת קמפיינים אנטי ישראלים: "להחליש את הקולות הפרו ישראלים"

קרא עוד