קוסקוס אסלי

מאגר המתכונים 09/08/15 12:09 כד באב התשעה

אפרת אשל, צילום: אפרת אשל
אפרת אשל, צילום: אפרת אשל

מצרכים

1 שקית קוסקוס דורום

2 בצלים

2 גזרים

2 קישואים

1 סלרי

250 גרם דלעת

1 תפו"א

כוס חומוס מושרה

1/3 חבילה כוסברה

2 כפות שמן

כף מרק עוף/ ציר עוף

1/2 כפית כורכום

מלח, פלפל

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל בסיר עמוק עד להזהבה, מוסיפים את שאר המצרכים פרט לקוסקוס וממשיכים לטגן- תוך כדי ערבוב, עד להזהבה ומעט התרככות של הירקות. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות. נותנים למים לרתוח ומוסיפים ציר עוף או כף אבקת מרק עוף. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים כשעה. יוצקים על הקוסקוס שהוכן לפי הוראות ההכנה על השקית.

הערות

באדיבות: המותג הקולינארי "מאסטר שף"
צילום: אפרת אשל

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר