קוסקוס אסלי

כד באב התשעה
,
09 באוגוסט, 2015
09/08/2015 12:09
אפרת אשל

אפרת אשלצילום: אפרת אשל

פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 שקית קוסקוס דורום

2 בצלים

2 גזרים

2 קישואים

1 סלרי

250 גרם דלעת

1 תפו"א

כוס חומוס מושרה

1/3 חבילה כוסברה

2 כפות שמן

כף מרק עוף/ ציר עוף

1/2 כפית כורכום

מלח, פלפל

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל בסיר עמוק עד להזהבה, מוסיפים את שאר המצרכים פרט לקוסקוס וממשיכים לטגן- תוך כדי ערבוב, עד להזהבה ומעט התרככות של הירקות. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות. נותנים למים לרתוח ומוסיפים ציר עוף או כף אבקת מרק עוף. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים כשעה. יוצקים על הקוסקוס שהוכן לפי הוראות ההכנה על השקית.

הערות

באדיבות: המותג הקולינארי "מאסטר שף"
צילום: אפרת אשל
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

משגיחי כשרות. אילוסטרציה צילום: פלאש 90, יעקב נעמי

מונופול הרבנות הראשית על הכשרות - בסכנה

קרא עוד