סגור

קוגל תפוחי אדמה ובטטות בשני צבעים

ד באב התשסז
,
19 ביולי, 2007
19/07/2007 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

4 בצלים גדולים קצוצים

שמן לטיגון

3 תפוחי אדמה קלופים

3 בטטות קלופות באותו גודל של תפוחי האדמה

4 ביצים

פפריקה

מלח

פלפל

ואני מוסיפה גם קצת קמח

הוראות הכנה

מטגנים את הבצלים עם השמן במחבת גדולה עד שהשמן רותח ותוסס ומנמיכים את האש, מטגנים תוך כדי עירבוב מידי פעם כ-20 דקות, או עד שהבצלים רכים וצהובים מאד, מסירים מהאש.

מגרדים בשתי קערות נפרדות את הבטטות ותפו"א סוחטים היטב ומחזירים לקערות.

מוסיפים לכל קערה חצי מכמות הבצל המטוגן, ביצה אחת ותבלינים, מערבבים היטב את התוכן של שתי הקערות, בתבנית קטנה מניחים נייר אפיה עם שמן, משטחים את תערובת הבטטות ומיישרים ומעליה מניחים את תערובת תפו"א ומיישרים.

אופים ב-180 מעלות כשעה ורבע או עד שהקוגל רך ומוכן.

הערות

4-5 מנות

המתכון באדיבות עיתון

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

דו"ח שנתי - דרך האינטרנט. אילוסטרציה צילום: pexels (bruce mars)

סוף סוף: במס הכנסה מאפשרים להגיש דו"ח שנתי באינטרנט

קרא עוד