צ'יפס בטטה בתנור

27/04/22 14:58 כו בניסן התשפב

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

2 בטטות גדולות נקיות עם הקליפה

2-3 כפות שמן זית

1 כפית פפריקה מתוקה לתיבול

מלח ופלפל לתיבול, לפי הטעם

הוראות הכנה

נחמם תנור ל-220 מעלות.

נפרוס את הבטטות לרצועות דקות.

נכניס את הרצועות לשקית ניילון ונוסיף את שמן הזית והתבלינים.

ננער את השקית היטב עד שהבטטות מכוסות מכל הכיוונים בתערובת התיבול.

נעביר את תכולת השקית לתבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור ל-20-25 דקות, במהלך האפיה יש לסובב את המגש ולהפוך את רצועות הבטטה עד לקבלת צבע זהוב ומרקם פריך כשל צ'יפס.

נגיש חם ליד מטבלים כמו מיונז, ברביקיו, קטשופ, אלף האיים או כל מטבל אחר שאוהבים.

המתכון באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר