פרוייקט הסקי הדתי

פשטידת ברוקלי וקוטג'

אורי 10 02/06/09 00:00 י בסיון התשסט

מצרכים

חבילת ברוקולי קפוא/לקט ירקות

2 קוטג´

50 גרם חמאה מומסת/אפשר להחליף ב4 כפות שמן.

3 ביצים

5 כפות קמח

הוראות הכנה

לבשל את הברוקלי/לקט ירקות במים רותחים מומלחים במשך 5 דקות.

לסנן.

בקערה לערבב את שאר המרכיבים לבלילה אחידה.

להוסיף את הברוקולי ולערבב.

להעביר לתבנית מלבנית.

לאפות בחום 180 מעלות צ´ כשעה.

הערות

אפשר לעשות את הפשטידה גם עם חבילת עלי סלק טרי- לקצוץ לבשל את הגבעולים 3-4 דקות לסנן ואת העלה לא לבשל לפני שמוסיפים לתערובת.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר