פשטידת ברוקולי חלבית

יט באלול התשסו
,
12 בספטמבר, 2006
12/09/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

בצק עלים (אני משתמשת במלווח)

ברוקולי מבושל

1/2 קופסת גבינה לבנה

1 שמנת חמוצה

2 ביצים

מלח, פלפל

2 כפות קמח תופח

בצל מטוגן

פטרוזיליה קצוצה

גבינה צהובה

הוראות הכנה

לרדד את הבצק לפי גודל התבנית. לחורר את הבצק ולאפות אותו עד שמשחים קצת בתבנית משומנת.

לערבב את כל החומרים למעט הגבינה הצהובה.

לשים את הברוקולי על הבצק האפוי לשפוך את תערובת הגבינות ולפזר גבינה צהובה.

לאפות בחום בינוני 45 דקות עד שמשחים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חלק מהכלים שנמצאו צילום: דוברות מתפ"ש

ממצא ארכיאולוגי נדיר בבית אל: "מעיד על ההיסטוריה היהודית באזור"

קרא עוד