פולנטה מטוגנת עם ממרח זיתים ועגבניות מיובשות

כ באדר התשסט
,
16 במרץ, 2009
16/03/2009 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לממרח

12 זיתים שחורים

9 עגבניות מיובשות בשמן, מסוננות וקצוצות

1/4 כוס פטרוזליה קצוצה

כפית חומץ בלסמי

כפית טימין קצוץ

שן שום קצוצה

לפולנטה

11/4 כוסות שמנת מתוקה

11/4 כוסות מים

3/4 כפית מלח

3/4 כוס קמח תירס

3/4 כפית טבסקו

4 כפות שמן זית

הוראות הכנה

לממרח

מערבבים במעבד מזון בפולסים את כול הרכיבים עד שנקצץ דק-דק. מטבלים במלח ופלפל

פולנטה מטוגנת

מרתיחים שמנת מתוקה, מים ומלח. מוסיפים בהדרגב את התירס, מנמיכים את האש מערבבים עד שהתירס מתעבה כ-10 דקות. מערבבים פנימה את הטבסקו מטבלים בפלפל

מעבירים לתבנית מרובעת 20 ס"מ מקררים שעה, חותכים למרובעים וכול מרובע לשני משולשים

מחממים 2 כפות שמן זית, מטגנים את המשולשים עד שמזהיב, מעבירים למגבות נייר לספוג את השמן

מגישים בטמפרטורת החדר מעוטר בפטרוזליה קצוצה

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בית הספר שנבנה בשמורת הטבע צילום: רגבים

תביעה נגד הרשות הפלסטינית: הקימה מבנה בשמורת טבע

קרא עוד