סגור

פאי בצל ירוק ושמנת מתוקה

כב בטבת התשסז
,
12 בינואר, 2007
12/01/2007 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לבצק: (לתבנית פיא בקוטר 28 ס"מ): כוס קמח תופח, 3 כפות יוגורט דנונה, 70 גר´ מרגרינה.

למלית: 2 כפות שמן, 2 כוסות בצל ירוק חתוך לרצועות, 3 ביצים, מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל), מלח ופלפל לבן, קורט אגוז מוסקט

הוראות הכנה

לשים את מצרכי הבצק לבצק גמיש ואחיד. עוטפים ביריעת ניילון ומשהים במקרר לשעתיים לפחות עד 12 שעות. מרדדים לבצק עגול, מרפדים תבנית פאי, כולל השוליים. דוקרים את הבצק במזלג. מאדים את רצועות הבצל בשמן עד לריכוכם ולשינוי צבעם. מצננים. טורפים בקערה את הביצים והשמנת, מתבלים. מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני – 180 מעלות כ-35 דקות. עד שהמלית מתייצבת ומזהיבה. מגישים חם.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ברני סנדרס צילום: shutterstock

המועמד הדמוקרט המוביל: נתניהו "גזען ריאקציונר"

קרא עוד