סגור

סלט פסטה צבעוני

ב באייר התשסט
,
26 באפריל, 2009
26/04/2009 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חצי חבלת פסטה מסולסלת- אפשר צבעונית

קופסת שמורי זיתים שחורים חתוכים לטבעות

רבועי גבינה בולגרית

עלי בזיליקום טריים וקצוצים

עגבניות שרי חתוכות לשמיניות

אורגנו

שמן זית

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ומעבירים לקערה גדולה

מוסיפים את הזיתים, העגבניות, הגבינה ועלי הבזיליקום, מתבלים באורגנו ובשמן זית.

נותנים לטעמים להיספג- מומלץ להכין את הסלט כשעה לפני הארוחה

הערות

2 מנות אפשר לגוון- לשים חצי כמות של גבינה בולגרית וחצי גבינה צפתית.
ניתן להוסיף עלי נענע קצוצים.

המתכון באדיבות מתכון אישי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב  פרץ צילום: פלאש 90

למרות הביקורת, הרב פרץ חושף: אלו השינויים בלימודי היהדות במערכת החינוך

קרא עוד