נתחי סויה מוקפצים עם ירקות ירוקים וקשיו

רות אוליבר 04/08/19 13:10 ג באב התשעט

נתחי סויה טבעול מוקפצים עם ירקות ירוקים וקשיו, צילום: שרית גופן
נתחי סויה טבעול מוקפצים עם ירקות ירוקים וקשיו, צילום: שרית גופן

מצרכים

1 חבילת נתחי סויה דמוי עוף טבעול

2 כפות שמן

2 כפות שמן שומשום

2 כפות רוטב סויה קלאסי אסם

1 כרישה חתוכה לפרוסות דקות, כולל החלק הירוק

2 שיני שום קצוצות

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ דק

2 זוקיני חצויים לאורכם ופרוסים לפרוסות

200 גרם שעועית ירוקה עדינה שלמה

4 גבעולי סלרי קצוצים

1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים קטנים

רוטב

1 כפית קורנפלור

2 כפות רוטב סויה קלאסי אסם

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק אסם

2 כפות מירין

2 כפות חומץ אורז

2 כפות שומשום קלוי

הגשה

בצל ירוק

קשיו קלוי

הוראות הכנה

מחממים ווק על אש גבוהה, מוסיפים שמן, שמן שומשום וסויה ומטגנים את נתחי הסויה במשך דקה )על מנת שיתחממו ויקבלו צבע).

מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים 2-3 דקות.

בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לווק.

מקפיצים תוך כדי ערבוב עוד כ- 2 דקות, עד שהרוטב מסמיך.

מגישים את המנה בצלחת עמוקה עם אורז לבן.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

ציוד נדרש:
ווק

המתכון באדיבות טבעול

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר