סגור

נתחי סויה מוקפצים עם ירקות ירוקים וקשיו

ג באב התשעט
,
04 באוגוסט, 2019
04/08/2019 13:10
נתחי סויה טבעול מוקפצים עם ירקות ירוקים וקשיו

נתחי סויה טבעול מוקפצים עם ירקות ירוקים וקשיוצילום: שרית גופן

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

1 חבילת נתחי סויה דמוי עוף טבעול

2 כפות שמן

2 כפות שמן שומשום

2 כפות רוטב סויה קלאסי אסם

1 כרישה חתוכה לפרוסות דקות, כולל החלק הירוק

2 שיני שום קצוצות

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ דק

2 זוקיני חצויים לאורכם ופרוסים לפרוסות

200 גרם שעועית ירוקה עדינה שלמה

4 גבעולי סלרי קצוצים

1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים קטנים

רוטב

1 כפית קורנפלור

2 כפות רוטב סויה קלאסי אסם

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק אסם

2 כפות מירין

2 כפות חומץ אורז

2 כפות שומשום קלוי

הגשה

בצל ירוק

קשיו קלוי

הוראות הכנה

מחממים ווק על אש גבוהה, מוסיפים שמן, שמן שומשום וסויה ומטגנים את נתחי הסויה במשך דקה )על מנת שיתחממו ויקבלו צבע).

מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים 2-3 דקות.

בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לווק.

מקפיצים תוך כדי ערבוב עוד כ- 2 דקות, עד שהרוטב מסמיך.

מגישים את המנה בצלחת עמוקה עם אורז לבן.

הערות

ציוד נדרש:
ווק

המתכון באדיבות טבעול

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
04.08.2019

1. לא מתאים לאתר דתי (חיים)

אין כמו מתכון לארוחת גורמה פרווה כדי להרים את אווירת תשעת הימים.

יותר מתאים לעיתונות החילונית שגם ככה הופכת את לוח השנה היהודי לאוסף אירועיים גסטרונומיים גרידא. מעיתון דתי הייתי מצפה להתמקד בעיקר: המקדש, החורבן, "נחפשה דרכנו והנחקורה ונשובה עד ה'". חבל.

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אמא ארמניה צילום: shutterstock

ארמניה תפתח שגרירות בישראל

קרא עוד