מאפה תפוחי אדמה מסיציליה

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

½ כוס שמן זית

1 קילוגרם תפוחי אדמה , קלופים וחתוכים לקוביות 2 סמ

2 יחידות בצל סגול , קלופים וקצוצים

500 גרם עגבניה , קלופות, מנוקות מגרעינים וקצוצות

3 כפות אורגנו , מיובש

לפי הטעם מלח

לפי הטעם פלפל

הוראות הכנה

משטחים מחצית תפו"א בתבנית משומנת בחלק מהשמן. עליהם מחצית מהבצל ועל מחצית מהעגבניות. מתבלים, וחוזרים על הכל עם המחצית השניה של המצרכים. אופים שעה ב 180 מעלות. אם צריך ממשיכים עוד 15-20 דק. מטפטפים עוד קצת שמן זית אם רוצים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

תכניתו תשודר גם בערוץ 20. שרון גל צילום: פלאש 90. נעם רבקין פנטון

שיתוף פעולה מסקרן בין גלי ישראל וערוץ 20

קרא עוד