פרוייקט הסקי הדתי

מאפה תפוחי אדמה ישראלי

הריונית בקטן 12/05/09 00:00 יח באייר התשסט

מצרכים

4-5 תפוחי אדמה בינוניים

1 קופסת טונה

1 קופסת קוט´ג

3 שיני שום

2 כפיות אבקת מרק פטריות

מלח

זעתר

קוביות חמאה קטנות

בצל 1 מטוגן

הוראות הכנה

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות. מבשלים בישול חלקי- בערך 20 דקות עד שהם רכים אך לא מתפוררים.

מערבבים את תפוחי האדמה עם קוביות החמאה ולאחר מכן עם כל התערובת של הטונה והקוט´גוהתבלינים.

מטגנים בצל אחד ומפזרים מעל כל המאפה

לתנור בערך ל40 דקות בחום בינוני

הערות

3 מנות * אפשר להוסיף חבילת פטריות לטיגון עם הבצל וכן לגרר גבינה צהובה מעל המאפה לפני ההכנסה לתנור

המתכון באדיבות מתכון אישי

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר