מאפה תפו"א ופרות יבשים

טו באב התשסט
,
05 באוגוסט, 2009
05/08/2009 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 ק"ג תפו"א

50 גר´ חמאה רכה

1 כוס חלב חם

1/2 כוס שזיפים מיובשים קצוצים

1/2 כוס צימוקים

מלח

פלפל

2 כפות דבש

הוראות הכנה

מבשלים את התפו"א בקליפתם עד שהם מתרככים. קולפים אותם ומועכים היטב.

מוסיפים את יתר החומרים עד לקבלת מרקם אחיד

משטחים בתבנית ואופים במשך 40 דק´.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ח"כ מוטי יוגב צילום: פלאש 90

שובה של המפד"ל? מוטי יוגב חושף את שם המפלגה המאוחדת

קרא עוד