לזניה פטריות

כד באלול התשסו
,
17 בספטמבר, 2006
17/09/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 קופסא פטריות משומרות

לרוטב:

1/2 קופסא עגבניות מרוסקות

1 שמנת חמוצה

3 שיני שום גדולות, כתושות

גבינה צהובה מגוררת

1/4 מיכל שמנת לבישול

הוראות הכנה

לטגן פטריות ולהוסיף פלפל שחור

בתבנית משומנת להרכיב את המנה:

לשים 2 כפות רוטב

עלי לזניה

1/3 מהפטריות

1/3 מהרוטב

גבינה צהובה ( הכמות תלויה בתקציב...)

כנ"ל עוד 2 שכבות ומעל הכל לצקת את השמנת.

בהצלחה!!!

הערות

כמות הרוטב מספיקה לתבנית קטנה (קצת יותר גדולה מחמגשית
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אחת התמונות שהוצגו בתערוכה צילום: דניאל מזרחי

"צריך לעשות סוף למציאות הבלתי נסבלת בדרום"

קרא עוד