ירקות שורש אפויים

ח בתשרי התשעא
,
16 בספטמבר, 2010
16/09/2010 0:00
ירקות שורש אפויים

ירקות שורש אפוייםצילום: שאטרסטוק

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 שורש סלרי

2 שורש פטרוזליה

2 בטטות

4 גזרים

2 בצלים

2 ראשי שום

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

חותכים את הכל לרבעים. את השום חוצים לחצי לרוחב.

מטבלים בשמן זית מלח גס ופלפל שחור גרוס.

מי שאוהב אפשר להוסיף גם טימין ורוזמרין.

אופים בתנור בחום גבוה של 200 מעלות. כמעט שעתיים. (מכוסה!)

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
18.09.2019

1. תודה רבה (מלי)

רוצה להודות לכם מאד מאד על המתכונים הטעימים, יישר כח!
אבל יש בעיה באתר, כל רגע קופצת פרסומת עם בקשה לכתוב את האימייל שלי בכדי שתשלחו לי מתכונים...והרי אני נמצאת באתר כי יש לכם את כתובת המייל, ובכל זאת כתבתי, ושוב הפרסומת מופיעה ומפריעה לקריאה השוטפת של המתכונים.
לתשומת ליבכם
מלי

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ח"כ גדעון סער צילום: פלאש 90. מארק ישראל סלם

גדעון סער נגד יאיר נתניהו: "עלילות קונספירציה מופרכות"

קרא עוד