חטיף חומוס פיקנטי אפוי ומתובל

27/04/22 14:59 כו בניסן התשפב

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

250 גרם גרגירי חומוס מבושל

חצי כף מלח

1 כפית פלפל שחור טחון

1 כפית כמון

1 כפית צ'ילי גרוס

חצי כפית כורכום

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית שמן קנולה

הוראות הכנה

נחמם תנור ל-170 מעלות.

בקערה נערבב את גרגירי החומוס המבושל עם מלח ופלפל טחון.

נעביר את גרגירי החומוס לתבנית אפייה, נכניס לתנור ונאפה במשך 60 דקות.

לאחר הוצאת גרגירי החומוס מהתנור, נערבב את הכמון, אבקת הצ'ילי, הכורכום, הפלפל הגרוס והשמן ונפזר את תערובת התיבול על הגרגירים בעודם חמים.

נגיש חם לשולחן החג.

המתכון באדיבות Beko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר