בטטות,ערמונים ופטריות

ז בכסלו התשעא
,
14 בנובמבר, 2010
14/11/2010 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

4-5 בטטות

ערמונים מקולפים מוכנים לאכילה

פטריות שמפניון טריות

שמן זית

מלח,פלפל

הוראות הכנה

לחתוך את הבטטות לטבעות ולשים בתבנית לפזר מעל את הערמונים ואת הפטריות שלמות

לפזר בנדיבות ממעל שמן זית

לתבל ולהכניס לתנור לחום של 150 מעלות ל40 דקות ...

תוספת להיט לשבת שאמא המציאה...

כל הזכויות שמורות לה..חחח..

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

תמונה קבוצתית צילום: ללא

בוגרי קרב סולטן יעקב נפגשו: " הזמן לא מקהה את הזיכרונות"

קרא עוד