פרוייקט הסקי הדתי

אפונה ברביכה

תּמר 29/01/10 00:00 יד בשבט התשע

מצרכים

אפונה מקופסת שימורים עם חלק מהנוזלים

כף-שתיים קמח

שמן

הוראות הכנה

מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים.

כאשר הקמח משנה את צבעו לצבע קרמי, מוסיפים חלק מהנוזלים מקופסת השימורים ומערבבים

מוסיפים בהדרגה עוד מהנוזלים תוך עירבוב ואחר כך מוסיפים את האפונה ומערבבים

מבשלים ביחד כמה דקות

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר