אנטיפסטי (ירקות בתנור)

ח בתמוז התשסד
,
27 ביוני, 2004
27/06/2004 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

- 2 חצילים

- 2-3 בטטות

- כרובית (כדאי לבשל אותה קודם במים רותחים, שתתרכך).

- 3 בצלים

- סלסלת פטריות

- 3 גמבות

- 3 קישואים יפים.

לרוטב:

חצי כוס שמן זית

שום כתוש (בערך כפית)

כף גדושה עם זעתר

מלח, פלפל, פפריקה

הוראות הכנה

חותכים את כל הירקות לפרוסות דקות (חוץ מהכרובית והבצל..), ומסדרים יפה יפה בצורה אסטתית וצבעונית בתבנית אפייה גדולה

בכוס פלסטיק מערבבים את כל חומרי הרוטב, טוב טוב.

שוטפים ידיים,

ושופכים על הירקות שבתבנית.

עם הידיים הנקיות דואגים שהתערובת תגיע לכ--ל הירקות..

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה וחצי על חום בינוני.

אחרי שעה מורידים את הנייר כסף עמ"נ שהירקות ישחימו מעט.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מיליוני פרפרים בארץ צילום: David Vaaknin/ Flash 90

מתקפת פרפרים: 2500 מעופפים בשעה

קרא עוד