אטריות עם ירקות וקשיו

ז בטבת התשסז
,
28 בדצמבר, 2006
28/12/2006 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

אטריות רחבות בינוניות של אסם

בצל גדול

קופסת פטריות שמפניון פרוסות

כמה גבעולי כרפס

חופן אגוזי קשיו

ביצה אחת

2 גזרים בינוניים

רבע כרוב

חצי פלפל צהוב או אדום

6 כפות רוטב טריאקי

מעט מלח, פלפל שחור, צ´ילי גרוס, אגוז מוסקט.

הוראות הכנה

פורסים את הבצל לפרוסות, את הגזר ל"גפרורים", את הכרוב והפלפל לרצועות דקות.קוצצים את הכרפס.

מחממים שמן במחברת רחבה, מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הכרפס. לאחר 2 דקות את הכרוב, אח"כ הגזר ולבסוף את הפטריות. מוסיפים רוטב טריאקי, מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט צ´ילי גרוס ואגוז מוסקט. משאירים על האש כמה דקות.

בסיר נפרד מכינים את האטריות ע"פ הוראות היצרן.

קוצצים את אגוזי הקשיו ומטגנים בסיק קטן או במחבת קטנה- עד להשחמה. לאחר מכן מוסיפים ביצה טרופה ומקשקשים. מפוררים מעט במזלג כדי שלא יהיו גושים גדולים מדי.

לקראת ההגשה מסננים את האטריות ומערבבים עם הרוטב. מוסיפים את הקשיו והביצים ומערבבים. מגישים חם בלבד.

הערות

2 מנות משביעות

המתכון באדיבות הראש שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בני עקיבא צילום: פלאש 90

"אשרינו בקיומה" - הרב שרלו על בני עקיבא

קרא עוד