טורטיה סמורס במילוי מרשמלו ושוקולד

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/07/20 11:37 טו בתמוז התשפ

טורטיה סמורס במילוי מרשמלו ושוקולד, צילום: אפיק גבאי
טורטיה סמורס במילוי מרשמלו ושוקולד, צילום: אפיק גבאי

מצרכים

ל-12 מנות:

חבילת עלי טורטיה מקמח לבן מאסטר שף

חבילה מרשמלו

200 גרם שוקולד מריר

סוכריות שוקולד

הוראות הכנה

מניחים על כל טורטייה מרשמלו, שוקולד וחטיפי שוקולד.

מגלגלים ומניחים על פלאנצ׳ה. אם מכינים במנגל, עוטפים בנייר כסף.

קולים 3 דקות משני הצדדים ומגישים מיד.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

כתבות נוספות