קריספ תפוחים

חדשות כיפה דוסית! 28/09/08 00:00 כח באלול התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

6 תפוחים מפולחים

3/4 כוס סוכר חום

1/2 כוס קמח

1 כוס שבולת שועל

1 כפית קנמון

1/2 כוס שמן (או מרגרינה)

1/4 כוס מים

הוראות הכנה

שופכים את המים על התפוחים

מערבבים את החומרים היבשים לוקחים חופן מהחומרים היבשים ומערבבים בידיים עם התפוחים. את שאר היבשים שופכים למעלה. אופים בחום בינוני עד שמזהיב - 35-40 דקות.

מגישים חם עם גלידת וניל.

הערות

המתכון המיתולוגי של אמא שלי שמככב כקינוח האולטימטיבי לשבתות החורף (ולפעמים גם בקיץ)
במשפחה של גיסי שפצרו עוד יותר את המתכון, הם משאירים את האפל קריספ על הפלטה כל הלילה ואוכלים בשבת בבוקר כ"חמין תפוחים"

המתכון באדיבות אמא שלה

כתבות נוספות