פצפוצי אורז בשוקולד וחמאת בוטנים

חדשות כיפה פרח דבש 10/12/09 00:00 כג בכסלו התשע

מצרכים

1/2 3 כוסות פצפוצי אורז (אורז תפוח)

4 כפות דבש

7 כפות חמאת בוטנים

200 גרם שוקולד מריר (או צימקאו)

חבילת שוקולד צ´יפס לבן

הוראות הכנה

ממיסים בסיר: 4 כפות דבש, 4 כפות חמאת בוטנים, שוקולד מריר, ומערבבים היטב. שופכים לתערובת את פצפוצי האורז ומערבבים. משטחים בתבנית עם נייר אפייהושמים בקירור (אפשר במקפיא). ממיסים שוב 3 כפות חמאת בוטנים, שוקולד צ´יפס לבן ומערבבים היטב. מורחים את התערובת מעל שכבת פצפוצי האורז בזהירות. ניתן להוסיף מלמעלה סירופ שוקולד לקישוט. מכניסים למקפיא עד להתקשות, מוציאים מהמקפיא, חותכים לריבועים ומצננים. מגישים קר (לא קפוא) בתוך מנג´טים. בתאבון

הערות

אם למישהו יש רעיון לתחליף לחמאת בוטנים (לטובת האלרגנים)אני אשמח גם לשמוע עליו

המתכון באדיבות מדור

כתבות נוספות