מצרכים
200 גר´ שוקולד מריר
150 גרם חמאה רכה (אני עושה עם מחמאה או עם מרגרינה רגילה)
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
1/3 כוס קמח
מעט מלח
אבקת סוכר
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
להמיס את השוקולד (אפשר במיקרוגל אני באופן אישי מעדיפה סיר על סיר).
להוסיף לשוקולד: חמאה, סוכר, חלמונים וקמח.
להקציף את החלבונים עם המלח (כן, עם המלח ולא עם הסוכר).
מערבבים את הקצף עם תערובת השוקולד.
שופכים לתבנית עגולה של פאי ומיד מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות. אופים 25-30 דקות.
לפני ההגשה ניתן לפזר אבקת סוכר
הערות
המתכון באדיבות שוקולד