עוגת גבינה צרפתית בציפוי שמנת חמוצה. מעולה.

חדשות כיפה מור_123 05/08/07 00:00 כא באב התשסז

מצרכים

מצרכים:

8 ביצים בגודל מס´ 2 100 גרם אבקת סוכר

450 גר´ סוכר 100 גרם שוקולד מריר

4 יחידות גבינה-קילו 100 גרם חמאה

4 יחידות שמנת חמוצה ½ ק"ג פתי בר אסם

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

• לערבב בבלנדר את הביסקוויטים והחמאה עד לקבלת עיסה. לקחת את העיסה ולרדד עם היד בתבנית בגובה שווה.

• להקציף את הסוכר והביצים(אין צורך להפריד ביצים) לאחר קבלת הקצפת יש לחבר בעדינות את הגבינה (4 יחידות) לתוך הקציפה ולקפל בעדינות.

• יש לצקת את כל החומרים לתבנית על העיסה של הביסקוויטים.בינתיים יש לחמם את התנור ל 180 מעלות (לא יותר) להכניס את העוגה לאמצע התנור לאפיה של 50 דק´. מומלץ לא לפתוח את התנור במשך ½ שעה.לאחר חצי שעה מומלץ לכסות בנייר פרגמנט על מנת שלא תשחים יותר מידי.

• לקחת 4 שמנת חמוצה ולחבר עם 100 גר´ אבקת סוכר.

• כעבור 50 דק´ יש להוציא את העוגה מהתנור לצקת עליה את השמנת החמוצה ולהחזיר לתנור לעוד 10 דק´ אפיה (יש לבצע פעולה זאת מהר ולא להתעכב).

• בסיום האפייה יש להוציא את העוגה מהתנור. להשאיר אותה בתבנית עד שתתקרר. כעבור שעתים לגרד מעליה שוקולד מריר ולשים במקרר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות מתכון של השף הלבן

כתבות נוספות