מצרכים
מצרכים:
8 ביצים בגודל מס´ 2 100 גרם אבקת סוכר
450 גר´ סוכר 100 גרם שוקולד מריר
4 יחידות גבינה-קילו 100 גרם חמאה
4 יחידות שמנת חמוצה ½ ק"ג פתי בר אסם
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
אופן ההכנה:
• לערבב בבלנדר את הביסקוויטים והחמאה עד לקבלת עיסה. לקחת את העיסה ולרדד עם היד בתבנית בגובה שווה.
• להקציף את הסוכר והביצים(אין צורך להפריד ביצים) לאחר קבלת הקצפת יש לחבר בעדינות את הגבינה (4 יחידות) לתוך הקציפה ולקפל בעדינות.
• יש לצקת את כל החומרים לתבנית על העיסה של הביסקוויטים.בינתיים יש לחמם את התנור ל 180 מעלות (לא יותר) להכניס את העוגה לאמצע התנור לאפיה של 50 דק´. מומלץ לא לפתוח את התנור במשך ½ שעה.לאחר חצי שעה מומלץ לכסות בנייר פרגמנט על מנת שלא תשחים יותר מידי.
• לקחת 4 שמנת חמוצה ולחבר עם 100 גר´ אבקת סוכר.
• כעבור 50 דק´ יש להוציא את העוגה מהתנור לצקת עליה את השמנת החמוצה ולהחזיר לתנור לעוד 10 דק´ אפיה (יש לבצע פעולה זאת מהר ולא להתעכב).
• בסיום האפייה יש להוציא את העוגה מהתנור. להשאיר אותה בתבנית עד שתתקרר. כעבור שעתים לגרד מעליה שוקולד מריר ולשים במקרר.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מתכון של השף הלבן