מצרכים
לבצק:
1 קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
2.5כפות סוכר
2.5 כפות מלח
2 כוסות מים פושרים
כוס שמן
3 ביצים
למרוח מעל העוגיות:
1 ביצה
שומשום
זעתר
הוראות הכנה
מכינים את הבצק (תחילה לערבב את החומרים היבשים)
לאחר מכן מתפיחים את הבצק כשעה
מחממים תנור ל280 מעלות
כשהבצק מסיים לתפוח לוקחים חתיכות קטנות,הופכים לנחשים קטנים,,מחברים בקצוות לעיגול ומסדרים בתבנית.
רצוי מאוד שהכעכים יהיו בקוטר של הזרת. כמה שיותר קטן-יותר פריך.
(אזהרה: זו עבודת נמלים!!)
מורחים מעל הכעכים המוכנים ביצה ומפזרים מעל שומשום וזעתר...
מורידים את החום בתנור ל150 ואופים כ15 דק´ עד שהעוגיות מזהיבות
הערות
המתכון באדיבות אני המצאתי