מוס שוקולד פשוט ומהיר להכנה

חדשות כיפה עלמה בלבן 16/09/09 00:00 כז באלול התשסט

מצרכים

200 גרם שוקולד מריר

6 ביצים

ברנדי, רום או ליקר תפוזים לפי הטעם (לא חובה)

הוראות הכנה

להפריד את הביצים, ולהקציף את החלבונים עם קורט מלח וקורט סוכר.

להמיס את השוקולד, ולאחר מכן לערבב אותו עם החלמונים והברנדי.

לקפל את החלבונים לתוך השוקולד, לשפוך לקערה גדולה (או מס´ קערות קטנות), ולהכניס למקרר למשך 3-4 שעות. ניתן גם לקרר במקפיא למשך שעה - שעתיים.

הערות

6 נפשות

כתבות נוספות