מוס שוקולד וחמאת בוטנים

חדשות כיפה יעלי :-) 27/03/11 00:00 כא באדר ב'

מוס שוקולד, צילום: שאטרסטוק
מוס שוקולד, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

500 מ"ל שמנת להקצפה

100 גרם שוקולד

2-3 כפות חמאת בוטנים

רבע/חצי כוס סוכר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

ממיסים שוקולד + כמה כפות שמנת

מקררים

מקציפים עם חצי מכמות השמנת (כלומר- בסך הכל השתמשנו עד כה ב250 מ"ל)

מעבירים לכלי (תבנית קטנה), שומרים במקפיא להתייצבות (כמה שעות)

מקציפים יחד את שאר השמנת +חמאת בוטנים + סוכר (כמות הסוכר לפי הטעם ולפי סוג חמאת הבוטנים- טבעית או מתוקה. אפשר גם לוותר לגמרי על הסוכר...)

שמים מעל שכבת השוקולד, שומרים במקפיא.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות