טראפלס עוגיות בציפוי שוקולד על מקל

חדשות כיפה מאגר המתכונים 28/06/15 17:20 יא בתמוז התשעה

באדיבות חברת עלית, צילום: באדיבות חברת עלית
באדיבות חברת עלית, צילום: באדיבות חברת עלית

מצרכים

100 גרם חמאה רכה

150 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

3 כפות חלב

175 גרם (כוס ורבע) קמח

100 גרם שוקולד חלב עלית , קצוץ דק

לציפוי:

200 גרם שוקולד מרירעלית

2 כפיות שמן

לקישוט:

סוכריות צבעוניות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, וניל, מלח וחלב ומערבלים במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת קרמית.

2. מוסיפים קמח ושוקולד ומערבים עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.

3. מצננים את הבצק במקרר במשך כשעה.

4. יוצרים מהבצק 25-30 עיגולים ומצננים במקפיא עד הציפוי.

5. ציפוי: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.

6. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.

7. מעבירים את השוקולד לתוך כוס צרה וגבוהה יחסית.

8. טובלים את קצה המקלות במעט שוקולד מומס ונועצים מקל בתוך כל כדור טראפל.

9. טובלים את הכדורים בתוך ציפוי השוקולד ומנערים מעודפים.

10. מקשטים בסוכריות צבעוניות ושומרים במקרר עד ההגשה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

25-30 יחידות טיפים ושדרוגים:
• שומרים את הטראפלס בקופסה סגורה במקרר עד שבוע. אפשר להקפיא עד חודש.
• אפשר להכין את הטראפלס גם ללא מקל ופשוט לטבול את הכדורים בשוקולד בלי כלום.
• במקום סוכריות צבעוניות אפשר לקשט בקוקוס טחון או אגוזים קצוצים.

המתכון באדיבות חברת עלית

כתבות נוספות