מצרכים
1 וחצי כוסות אבקת סוכר
1/2 כפית קורנפלור
1 כפית חמאה רכה
2 כפות חלב - בקשת פרווה, אז לדעתי אפשר להמיר למים.
הוראות הכנה
שמים בקערה את האבקת סוכר והקורנפלור ומערבבים עם החמאה והחלב / מים כך שיתקבל מירקם של מחית מוצקה.
מערבבים מעל מים חמים עד שהתערובת הופכת נוחה למריחה.
גיוונים:
שוקולד - מנפים 3 כפות אבקת קקאו לתוך הבלילה.
קפה - מוסיפים 3 כפיות נס קפה לתערובת הסוכר.
הדרים - מחליפים את החלב בכל מיץ הדרים שהוא.