הסופגניות הכי קלות בעולם. והכי שווה.

חדשות כיפה ברושית 03/12/10 00:00 כו בכסלו התשעא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

3 כוסות קמח

2 כפות שמרים

חצי כפית מלח

3 כפות סוכר

כוס מים פושרים

הוראות הכנה

מערבבים את הכל לבצק אחיד

נותנים שעה להטפחה עד להכפלת הנפח

נותנים עוד שעה להכפלת הנפש

ליצור עיגולים, לשים בתבנית/צלחת.

העיגולים יטפחו קצת, ובזמן הזה מחממים שמן עמוק. (5 דקות)

כשהשמן חם מאוד, שמים את העיגולים בפנים.

כשהעיגולים משחימים, מוציאים אותם ועם שקית זילוף./מזרק- מכניסים את המילוי...

אני עשיתי מילוי של ממרחית לבן. (צריך טיפה להמיס בשביל שיהיה קל להזריק.

הערות

25 סופגניות בגודל אגרוף. דרך קלה להטפיח מהר:
לחמם את התנור להכי חם שיש,
לחכות 10 דקות ולכבות את התנור,
ולהכניס את הבצק להטפחה.
(במקרה הזה, לא צריך לחכות שעתיים. פשוט לוודא שהבצק הכפיל את נפחו פעמיים)

כתבות נוספות