גלידת שוקולד פרווה בלי ביצים

חדשות כיפה אחת מל"ו 30/05/10 00:00 יז בסיון התשע

מצרכים

100 גרם סוכר 150 מ"ל, מים, 4 כפות קקאו, 100 גרם שוקולד מריר, מכל שמנת מתוקה.

כלים: סיר, כף, תבנית להקפאה, מיקסר.

הוראות הכנה

הכנה: מרתיחים מים וסוכר, מערבבים, מבשלים 5 דקות. מוסיפים קקאו, מערבבים היטב, מבשלים 3 דקות. מוסיפים שוקולד, מערבבים, מצננים. מקציפים שמנת מתוקה, מערבבים עם רוטב השוקולד בעדינות, יוצקים לתבנית, מקפיאים 3 שעות

הערות

קשה להאמין שזו לא גלידה קנויה!
מרקם מדהים!
טעים מאוד!

כתבות נוספות