מצרכים
100 גרם סוכר 150 מ"ל, מים, 4 כפות קקאו, 100 גרם שוקולד מריר, מכל שמנת מתוקה.
כלים: סיר, כף, תבנית להקפאה, מיקסר.
הוראות הכנה
הכנה: מרתיחים מים וסוכר, מערבבים, מבשלים 5 דקות. מוסיפים קקאו, מערבבים היטב, מבשלים 3 דקות. מוסיפים שוקולד, מערבבים, מצננים. מקציפים שמנת מתוקה, מערבבים עם רוטב השוקולד בעדינות, יוצקים לתבנית, מקפיאים 3 שעות
הערות
קשה להאמין שזו לא גלידה קנויה!
מרקם מדהים!
טעים מאוד!